The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu not yüce kaliteli yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı düzen otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olabilir.

Özellikle alıngan ve zikıymet materyallerin evetğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseriya 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Standart bir acil çıkış bapsı ekseriya 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata iye olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri kadar Yangın Çıkış Kapısı faktörler ederı etkiler.

Antrparantez geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet teamüllemleri esnasında kullanıcılara önemli kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın kanatı saf yangının sair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve elan okkalı mazarrat vermesi önlenir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın kapısı son paye kritik bir öneme sahiptir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa da yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

önceki bünyelarda ve yangın merdiveni sahaı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Report this wiki page